4.24.2014

hati



aku kadang kadang tak pikir negetif. tapi aku faham lah reaksi orang orang terhadap aku .
macam cotoh aku tahu kau macam tak suka aku. aku tahu kau selalu dengki kat aku.
aku tahu tu.
aku tahu
aku rasa
tapi apa yang aku boleh buat? 

sebab konsep dia.
rezeki tuhan bagi.
kalau kau usaha tapi dapat sikit bermakna itu memang rezeki kau
kau tak boleh nak banding kau dengan org lain
cara kau. kau
cara aku. aku
hidup kau. kau
hidup aku. aku

kau ada kelebihan kau. dan mungkin aku ada kelebihan aku. mungkin. kau ada nampak cara aku jeles dengan hidup kau?

takde kan?

ada satu quote ni. 

"orang lain ni cemburu dengan cerita kisah hidup kita sebab hidup dia tak semahu nya apa yang dia mahu"

tapi kalau aku. apa yang aku buat walau tak suka, at the end aku akan cuba sukakan jugak. sebab. aku nak aku rasa gembira. dapat senyum. kau tahu apa rasa yang paling sakit sekali?
jawapan dia dengki.
sebab kalau kau dengki setiap ape setiap langkah setiap senyum setiap apa kau. kau tak betul betul hayati. kau rasa hidup orang lagi best. padaha, atas diri kau lah nak buat life kau rasa.

kau nak sangat dengki kan?
hambikk lahh dengkii kau tu bawak mampus.

bye

kau terasa? kau lah tu.


go get a life fella

No comments:

Post a Comment