6.25.2013

rindu

tssskkkk tskkkkk rindu nya kat blog. sumpahhh rindu *lap air mata. dah lama gila tak boleh bukak :"(( *nangis lagi tsskkkk tskkkkkk *nangis lagiiii tak boleh nak tulis lahhhh. rindu sgt.... *over

kenapa lama tak boleh buka? ni google email ntah mende ntah kite tak verify. tssskkk tsssskkkkkk T.T pastu kita ni tak verify verify pahhhh cerohhhhh ingat takde effect tapiii,  tapiii satu haritu *nanges semula :'(( nak bukak dahhh takkkk bolehhhhhhhhhh :'((( tssskkkk tssskkk *sedih ingat semula

mula mula rasa cam ilek ag. pastu lama lama lama... huwwwwaaaaa :'((((( tak dapat tahan. *nanges lagi hukhukhukkk

Alhamdulillah sekarang dah boleh on semula. tssskkk tssskk T.T kite nak tulis semua mnde semula :'(( k over. kbye.

No comments:

Post a Comment