6.23.2013

nothing..


dah nak dekat setangah tahun bercuti. fiuuuhhhh~ awak tahu apa rasanya? "kau nak cuti aku? ambiklah! aku dah muak cuti lama lama" yeahhhh sound like fun. tapi azab lahhhaiiiiii... cuti lama lama sebelum dapat tawaran sambung studies.. kerja rasa cari duit.. penat lelah sakit pinggan bosan dengan macam macam hal kerenah yang merindukan. well yeahhh miss those moment. ehemmmm. tapi serius tak bosan. "only boring people are bored" fikir fikir kan lahhhh hikhikhik -.-y

 

 page 174 of 365 . tak sangka hari ni jugaklah kecoh jerebu  dekat seluruh malaysia. dan kebetulan nak buat macam mana dah plan nak keluar jugak. well, sebelum tu mana nak tahu teruk sangat jerebu sampai esokkannya semua sekolah kat kuantan kene tutup *bukan budak sekolah, ape nak kesah* >.<Y

tak edit erhh!! see seee *ini kerja manusia jugak. :'(

"APAPUN kerosakan di laut, di darat dan di udara seperti jerebu adalah justeru gatal tangan manusia, demikian kira-kira maksud ayat 41 surah ar-Rum."

model hensem *jerebu. pakailah mask utk kebajikan ^.^Y HAHAHA
sekian sahaja dari saya, kepada awak. sila jgn jemu membaca!
ilebiuuu muahhh muahhhhh !

much love,
 :**

from me,
ismasyairah

No comments:

Post a Comment