4.03.2013

bait rindu tersimpan

disebabkan terlalu lama dah membiarkan blog kesayangan ni hidup bersendirian tanpa sebarang cacitan. huuhhh keras terasa jemari ingin menaip bait bait ayat ini kembali. *over* ehemmmm dah dah jangan nak bermadah sangat boleh tak? lempang kang! ok ok. harapan menulis di kala senja menampakkan garis ingin menyinsing *sambil tengok luar*  



ini nama dia izzul. kita mula kenal izzul yang ala ala panda ni 29 april tahun 2013. dia ni izzul yang bagi. izzul bagi ni sesaje je. nak kata befeday dah lepas . tapi kira befeday jugaklah. macam perempuan gedik yang lain. saje saje je nak habiskan duit dgn membazir beli izzul ni. nak kata mahal boleh lah. nak kata murah memang taklah. kalau nak buat kira kalau makan char kuew teow 5 inggit tu adalah boleh makan 18 kali.



yang bracelet ni pulak nama dia tijah. kita start jadi tuan tijah ni 16 mei 2013. tijah ni kat atau nama sebenar dia siti khatijah ab manah yang bagi kita sempena befeday kita yang macam tak befeday jugak. sama macam izzul si panda tadi. cantik ngat tijah ni. first time kita bukak terjerit kita! pandai kat dengan hazrul dtg sekolah haritu time kite kerja bagi kita hadiah ni. terimah kasih kat ! :**


ni lah dia tuan si tijah! *jeng jeng jeng* "ce teka hok mane se tijoh" *kecek ganu gak sikek
"hok depang skali uhhh lahh tijohh erhhhh! massihhh banyok tijoh, kito raso heppi angat"
kahkahkah ok cukup over acting syerah wehhhh. 

 
kunun kembar
 

at the end. ni tasyo's . ni masa kitorang date kat teluk chempedak beach. eceewahhhh. pastu masa befeday kita dia bagi kita gambo ni. terharu ngat kita . hukhukhuk  thanks natasya. kahkahkah 

"teman,
terima kasih atas ingatan, terima kasih sudi jadi teman, terima kasih pernah bersusah senang, terima kasih pernah bersama cipta tawa riang,  terima kasih terima kekurangan. terima kasih semua kekangan" 

-rindu kenangan

sampai disini saja. 
much love 

:*
ismasyairah

2 comments:

  1. Induww angakk kat syewahhh :-*

    ReplyDelete
    Replies
    1. rindu dekat tasya jugak. *gaya maskulin hahahha

      Delete