2.24.2013

wordless.

page 54 dari 365 hari tahun ni, izin tuhan pertemuan kali ini membawa kaki melangkah dan terus melangkah. ke mana? yeahhh! tak jauh pun. dah bosan dgn suasana kuantan membawa kami ke Pekan. seharian dari pagi hingga ke petang.


hmm, ape yg menarik kat sini? biasalah muzium barang lama tinggalan sejarah lah. dalam muzium ni macam biasa je. tapi sayang, mne boleh tangkap gmbar. tapi "rule made to be broken kan" so, abaikan sahaja arahan itu. sgt tidak bertanggung jawablah aku ni -.-




banyak lah mende yg biasanya dengar dari dalam buku teks dengar dari orang lama lama bileh tengok sendiri dekat muzium ni. semuanya tentang Sultan Abu Bakar dan segala kaitan yang berkaitan dengan diri dia dan tentang negeri pahang "hitamPutihTakkanPadam" hahha. yg sangat menarik mata hati adalah ukiran ukiran dengan replika binatang dengan manusia orang dibuat dari kayu.






                                      

malas sambung.
with love,
:*
(saya)

3 comments: