8.20.2011

whisper #10


dear my lovely mr.blog yang sentiasa ada bila aku betol betol tak tahu nak luahkan isi hati aku nieh. hmm terasa macam down kot. tak rase marah kat sape sape just rase ape yang terjadi tu memang salah sendiri. kalau aku tak start that conversation mesti that sort of little thing takkan jadi macam nie. mesti semua nmpak smooth. padan muka kat diri sendiri. :'(  Allah itu ada lah! chill lah diri. mende kacik jerk kot!!! 
tapi kesimpulannya memang salah sendiri. good job!! lain kali boleh lah lagi buat lawak mengong tu lagi! seronok kan! seronok rase tak sedap hati, seronok rase cuak, seronok rase ape perasaan kemudian hari, seronok fikir orang cakap diri ni gila. wah!! seronok seronok seronok!! seronok nampak bodoh!





well done isma syairah! u did a very good job dear! hide your tears! nobody realise thats u are crying last nite! haha felt so great bebeyh! nothing look weird right! now u can smile! smile with your broken heart! hahah let by gone be by gone! face the reality lah! nobody cares :') believe there nothing will seem so bad~ anything happen faor a good reason.

mr star : the one who got a litte star from me 


dear mr.star :')
Sometimes what i want isn't always what i get, but in the end what i get is so much better than what i wanted   

No comments:

Post a Comment