7.31.2011

rumah kanak kanak RKKTAF

keseronokan kami bermaharajalela di bandar kuantan menunjukkan bahawa betapa tidak gentar nyer kami akan test test yang akan ditempuhi next week. sebelum menghuru harakan bandar kuantan, kami telah membuat kerja kebajikan di rumah kanak kanak tengku ampuan fatimah macam betul dah name tu. dekat alor akar. ^^


sebelum masuk kitorang dah di warning tak boleh ambil gambar kat RKKTAF ni sebab kat sini semua kanak kanak dilindungi. kalau nak sangt dan tak boleh tahan sangat dah nak bergambar boleh. tapi muka muka hensem dan comel kanak kanak tu wajiblah disensor :'(

hmmm. pengalaman first time menjejakkan kaki kat situ. sedikit tersentuh sebab tengok mereka siries kurang kasih sayang! baby baby kat situ xde orang jage, just maen sorang2 dalam babycourt. nanges ke, hingus leleh ke, ape ke. lambat diuruskan. yerlah, dah ramai2 baby kat situ mestilah x dpt focus kan kat semua skali. :'( lapas kluar dr RKKTAF tu baru terase diri nie sangat bertuah.
dan bertuah sebab budak2 tu mesti x pernah rase hang out ngan kawan kawan macam aku nieh.






kepada adek adek di RKKTAF semoge Allah mempermudahkan urusan kalian, meringankan beban kalian, menguatkan hati kalian untuk menempuh hari mendatang, menjadikan kalian orang yang berguna, menunjukkan jalan yang lurus kepada kalian, memberikan kalian kejayaan didunia dan diakhirat dan semoga semoga semoga Allah merahmati kalian.
amiii. amiin. amin.

No comments:

Post a Comment