7.05.2011

whisper #3

siriesly. aku kat sekolah juz have a nice day! do laugh all the time i can! enjoy every subjec that i need to learn! do understand what i need to understand. everything seems so fine. but deep into my heart i knew that something when so wrong! i have shared it with nobody! do live life with my faking smile. try hard to keep secret. play hard to know it. play stupid to make someone look stupid! thats all! life sometimes just walking without ignore anyone else. but just make us happy! so selfish.
penat ketawa! penat tahan rasa.hari ini dan hari yang seterusnya. aim for the new target and wishing for some miracle! hmm. manusia ada rase ada hati ada perasaan. hmmm. penat tahan rase. penat simpan hati. penat berhipokrit. i just cant tell. i dont know how words can describe about my empty heart.it just about the world of ugly gurl! keep on smiling. keep on running. keep on faking the smile. it just keep on run my life. live my life.
hidden all the pains. keep on thinking. hope that the feeling gone soon. getout of trouble feeling. make as easy as you can.

i cant always trust the people i love
but i can always love the people that i trust.


masih menipu diri. masih tetap rase sakit hati. masih ttap rase sengal. masih tetap buat bodoh. masih tetap buat tak tahu.maseh tetap menafikan! masih tetap cakap yang dia tak rase sama macam aku rase. masih tetap macam biase. dan masih tetap berharap. masih tetap menanti. masih tetap rase sedih. masih tetap rase gila. masih tetap nak berharap yang dia akan ada kat situ sampai bila bila. masih tetap berharap mende yang same. masih tetap hadap ke depan dan melihat yang sama. masih tetap berharap yang dia akan berpaling! (memang la berpaling selalu) maseh berharap dia bagutahu ape yang sepatutnya.masih tetap berharap. :'(

i always knew looking back on the tears would make me laugh. but i never knew looking back on the laughs would make me cry. i guess i'm just missing the old times.. i miss when u are near to me and we are keep talking. looking u by so far it just killing me slowly. saye rindu pade bintang , saye rindu gelap sunyi mlm dan bila kau ada sama sama ngan aku mase tu, siriesly macam boleh duduk 1000 tahun tanpe bercakap.bile aku tgk ko dr belakang! shot! hate it wat i have felt! bila aku tahu yg senyuman tu untuk aku! demm! i cant express all what i felt ! arrgghh. dan ape yang ko buat siriesli jiwa aku sakit! and i cant look at ur eyes! demm~ demmm~ demmmm~

No comments:

Post a Comment